Veltman geconfronteerd met teksten van Everse: 'Anders zit je niet bij Rijnmond'

Veltman geconfronteerd met teksten van Everse: 'Anders zit je niet bij Rijnmond'

26-01-2018 15:35
93

Joël Veltman kan weinig met de uitspraken van Jan Everse, die de Ajacied zondag een 'engnek' noemde. Veltman denkt dat Everse met zijn teksten de headlines wilde halen.

"Hij is de grootste engnek op de Nederlandse velden", zei Everse zondag bij FC Rijnmond. "Die heeft al zoveel spelers een kaart aangenaaid. Jörgensen raakte Veltman niet eens, want ze gingen er met z'n tweeën in. Ja, misschien dat 'ie hem half geschampt heeft. Daarna dook die ook nog even opzij, weet je wel."

Veltman werd vrijdag door Ajax Life geconfronteerd met de teksten van Everse. "Natuurlijk heb ik zijn uitspraken meegekregen. De taal die hij gebruikt vind ik jammer. Maar goed, iedereen mag zijn mening geven en zeggen wat hij wil hoor. Waarschijnlijk wilde hij de headlines halen of zo. Het doet verder echt vrij weinig met me."

Veltman laat de uitspraken van Everse rustig van zich afglijden. "Ja, Everse zal geen Ajax-supporter zijn, want anders zit je natuurlijk niet bij RTV Rijnmond. Alle Feyenoorders vielen zondag over mij heen en alle Ajacieden vonden het prima. Dat is altijd zo."

Lees ook: 'Veltman is de grootste engnek op de Nederlandse velden, kwal van een gozer'