'Progressie in onderhandelingen met Feyenoord: bod van ruim 17 miljoen euro'

'Progressie in onderhandelingen met Feyenoord: bod van ruim 17 miljoen euro'

27-01-2018 07:07
38

Newcastle United en Feyenoord komen nader tot elkaar in de onderhandelingen over Nicolai Jörgensen. Het nieuwste bod van de Engelsen bedraagt ruim zeventien miljoen euro.

Volgens De Telegraaf komt dat in de buurt bij de meer dan twintig miljoen euro die Feyenoord minimaal voor de Deen wil hebben. Eerder werd er gerept over een vraagprijs van 25 miljoen euro, maar dat lijkt vooral een manier om de prijs op te drijven. Mocht het nog tot een akkoord komen over Jörgensen, dan lijkt het duel met ADO Den Haag zijn laatste te worden voor Feyenoord. De bekerwedstrijd tegen PSV wordt op de avond van de laatste transferdag gespeeld.

De Telegraaf meldt dat de eigenaar van Newcastle United, Mike Ashley, het licht op groen heeft gezet om vol voor Jörgensen te gaan. Manager Rafael Benitez heeft het idee dat het goed gaat komen in de onderhandelingen met Feyenoord, die gevoerd worden door directeur Lee Charnley. "Mike heeft het licht op groen gezet voor de beste optie. Ik voer elke dag besprekingen met Charnley. Het is positief, dat moet je in deze transferwindow ook gewoon zijn", aldus Benitez.