Feyenoord zoekt naar nieuwe spits: Lijstje met mogelijke opvolgers

Feyenoord zoekt naar nieuwe spits: "Lijstje met mogelijke opvolgers"

27-01-2018 08:42
101

Feyenoord is op zoek naar een mogelijke vervanger van Nicolai Jörgensen. Dat zegt trainer Giovanni van Bronckhorst in De Telegraaf.

Newcastle United heeft een bod van ruim 17 miljoen euro uitgebracht en komt daarmee steeds dichter bij de vraagprijs van Feyenoord van ruim 20 miljoen euro. Van Bronckhorst zegt dat zijn club de markt al afspeurt naar een nieuwe spits. De trainer erkent wel dat de meeste spitsen die Feyenoord wil niet beschikbaar zijn in de winter. "Ja, hoe gaat dat? Je hebt een lijstje met mogelijke opvolgers. Maar je bent daarbij afhankelijk van veel factoren. Ik wacht nu eerst op informatie van Martin."

Wedden

Meer odds

Van Bronckhorst begrijpt dat Jörgensen geïnteresseerd is in de transfer. "Ik heb het er in de afgelopen dagen met hem over gehad. Het zou voor hem een echte uitdaging zijn. En wij zijn kansloos als er een club uit de Premier League komt. Het is zo’n aansprekende competitie met zoveel mogelijkheden voor hem in alle opzichten. Maar hij kan en wil gewoon spelen tegen ADO. Hij blijft er heel cool onder."