PSV'er niet te stoppen: Of ik in de vorm van mijn leven ben? Ik denk van wel

PSV'er niet te stoppen: "Of ik in de vorm van mijn leven ben? Ik denk van wel"

30-01-2018 07:13
22

Santiago Arias barst van het zelfvertrouwen. De Colombiaanse rechtsback van PSV is in de vorm van zijn leven, merkt hij. Zijn uitstekende vorm bekroonde Arias afgelopen zaterdag met de belangrijke 2-0 tegen FC Twente. 

"Of ik in de vorm van mijn leven ben? Ik denk van wel. Dit seizoen voel ik me gewoon top. Ik verdedig goed en als ik aanval ben ik gevaarlijk", aldus Arias in gesprek met De Telegraaf. "We zijn als ploeg naar elkaar toegegroeid, zijn echt een sterk team. Daarom ben ik ook beter dan vorig jaar."

Veel mensen denken dat PSV vooral zeven punten los staat omdat de club enorm veel geluk heeft. "Ik hoor ook dat mensen zeggen dat wij dit niet vol gaan houden. Om eerlijk te zijn maakt mij dat niet uit. Wat telt, is dat wij bovenaan staan met zeven punten voorsprong. Het zal nog steeds niet makkelijk worden om kampioen te worden, want Ajax heeft ook een goede ploeg. Maar wij ook!"

Woensdagavond neemt PSV het in de KNVB Beker op tegen regerend kampioen Feyenoord. "Hier in Nederland zijn bijna alle uitwedstrijden moeilijk. En wij zijn koploper in de competitie, daar wil elke ploeg van winnen. Maar wij weten hoe sterk we zijn."