Update: 'Willem II verslaat Sparta: ADO-verdediger meldt zich in Tilburg'

Update: 'Willem II verslaat Sparta: ADO-verdediger meldt zich in Tilburg'

30-01-2018 14:25
37

Willem II en Sparta hebben het oog laten vallen op Thomas Meissner. De Duitse verdediger zit dit seizoen vooral op de bank bij zijn werkgever ADO Den Haag. 

De 26-jarige stopper stond acht keer in de basis en viel twee keer in. Mogelijk verkast Meissner vlak voor het sluiten van de winterse transfermarkt naar een nieuwe club, weet Omroep West. Zowel Willem II als hekkensluiter Sparta wil de oud-speler van onder meer MSV Duisburg graag inlijven. Volgens Voetbal International staat ADO 'niet onwelwillend' tegenover een afscheid. 

Wedden

Meer odds

Het is bekend dat beide laagvliegers zich deze week graag willen versterken met een extra verdediger. Sparta werd eerder onder meer gelinkt met Rens van Eijden (AZ) en Dario Dumic (FC Utrecht). Willem II-trainer Erwin van Looi zoekt naar een vervanger voor aanvoerder Jordens Peters, die dit seizoen mogelijk niet meer in actie komt. 

Update 14.25 uur: Willem II lijkt aan de haal te gaan met Meissner. Dennis van Bergen, freelancer namens Voetbal International en het Algemeen Dagblad, meldt dinsdagmiddag dat de Duitse verdediger van ADO Den Haag gaat trainen in Tilburg. Willem II en ADO hebben nog niets gemeld over een deal.