Update: PSV-transfer moet op slotdag rondkomen; dinsdag geen deal meer

Update: PSV-transfer moet op slotdag rondkomen; dinsdag geen deal meer

30-01-2018 18:51
114

Een 'Zuid-Amerikaanse speler' is de belangrijkste kandidaat om de achterhoede van PSV voor het sluiten van de transferwindow te versterken. De goed ingevoerde Frans van den Nieuwenhof zegt dat dinsdagochtend. 

Maandag zei Van den Nieuwenhof al dat PSV bijna rond is met een nieuwe back, die in Eindhoven moet gaan concurreren met Joshua Brenet. Het zou gaan om 'een jongen voor de toekomst'. Concrete namen gaan nog niet rond. 

De transfer lijkt sowieso nachtwerk te gaan worden, weet de voormalig journalist van onder meer Voetbal International te melden. Het is de bedoeling dat de aanwinst in ieder geval vòòr het bekerduel met Feyenoord gepresenteerd is. De regerend kampioen en de huidig koploper van de Eredivisie treffen elkaar woensdagavond om 20.45 uur in De Kuip. De transfermarkt sluit om 00.00 uur. 

Update 18.46: PSV-fans hoeven dinsdag niet meer te rekenen op een winterversterking. Dat heeft de Eindhovense club laten weten aan het Eindhovens Dagblad. Alles alles volgens plan verloopt kan de koploper van de Eredivisie op woensdag, de slotdag van de transferperiode, de gewenste linksback aankondigen.