Update: Moreno verlaat AS Roma halfjaar na PSV-vertrek: 6 miljoen euro

Update: Moreno verlaat AS Roma halfjaar na PSV-vertrek: 6 miljoen euro

31-01-2018 22:41
39

De kans is groot dat Héctor Moreno op deadlineday vertrekt bij AS Roma. De Mexicaanse verdediger, afgelopen zomer overgenomen van PSV, is onderweg naar Real Sociedad. De Spaanse club wil Moreno op huurbasis inlijven. 

Dat melden onder meer Sky Italia en AS. In juni 2017 legde Roma zo'n zes miljoen euro op tafel voor Moreno, die bij PSV twee seizoenen lang van grote waard was in de achterhoede. In Italië is de international van Mexico er echter niet in geslaagd om een basisplaats af te dwingen. Tijdens de eerste maanden van het seizoen stond de stopper slechts twee keer in de basis. 

Nu kan de oud-speler van Espanyol en AZ terugkeren naar de Primera Division. Real Sociedad wil Moreno op huurbasis inlijven. Sociedad zag Inigo Martinez deze week voor 32 miljoen euro de overstap maken naar Athletic Bilbao. Martinez was op zijn beurt weer de vervanger van Aymeric Laporte, de miljoenenaanwinst van Manchester City. Laporte verkaste voor 65 miljoen naar Engeland. 

Update 22.41: Héctor Moreno heeft AS Roma verlaten voor Real Sociedad. Roma bevestigt dat de verdediger vlak voor het sluiten van de transfermarkt aan de Spaanse club is verkocht. Roma ontvangt zes miljoen euro voor de Mexicaan, die afgelopen zomer werd overgenomen van PSV. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie