Snel einde aan NAC-avontuur: 'Mijn tijd hier was kort maar krachtig'

Snel einde aan NAC-avontuur: 'Mijn tijd hier was kort maar krachtig'

31-01-2018 20:22
12

Thomas Enevoldsen is niet langer speler van NAC Breda. De club kondigt aan dat de spits een akkoord heeft bereikt met een club uit het buitenland. Het contract met NAC is ontbonden.

NAC onthult nog niet welke club de nieuwe werkgever wordt van de aanvaller. Wel hebben de partijen al afscheid van elkaar genomen. "Het is altijd de afspraak met Thomas geweest dat hij, indien hij niet genoeg minuten kon maken bij NAC, tussentijds zou mogen vertrekken bij een mooie aanbieding. Zo’n aanbieding heeft hij gehad deze winter", zegt technisch manager Hans Mulders op de website van NAC.

Enevoldsen kwam afgelopen zomer naar NAC, maar kwam weinig aan spelen toe. "Mijn tijd bij NAC was kort, maar krachtig. Ik ben fysiek nog topfit en wil het maximale halen uit de drie tot vijf jaar die ik nog kan voetballen. Daar wil ik van genieten zolang ik kan. Ik zal de supporters van NAC echter nooit vergeten. Dit is oprecht het beste publiek waar ik ooit voor heb gespeeld", aldus Enevoldsen. NAC haalde deze winter Mitchell te Vrede en Umar Sadiq naar de club.