Update: AZ sluit last minute-deal met PSG over Fransman uit stal Raiola

Update: AZ sluit last minute-deal met PSG over Fransman uit stal Raiola

31-01-2018 23:40
23

AZ lijkt zich op de valreep nog te versterken met een speler van Paris Saint-Germain. Het gaat om Alec Georgen. Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Georgen, is op dit moment in Alkmaar.

Dat meldt Le Parisien woensdagavond. Raiola reisde woensdagavond, op de laatste dag van de winterse transferperiode, af naar Alkmaar. Na afloop van de bekerwedstrijd tussen AZ en PEC Zwolle (4-1) probeert hij de transfer van Georgen er doorheen te drukken. Verwacht wordt dat de deal tussen AZ en PSG nog op tijd rond gaat komen.

Max Huiberts, technisch manager van AZ, bevestigt dat hij bezig is met Georgen. "Het is een jongen waarmee we al een tijdje bezig zijn. Het duurt wat lang, want er zit behoorlijk wat papierwerk aan vast", zegt Huiberts tegen FOX Sports. "We willen hem huren, zodat hij bij ons in de beloften kan spelen. Onze jurist is ermee bezig. We hebben contact over en weer en er zijn nog een paar kleine dingen die geregeld moeten worden, maar ik verwacht daar niet heel veel problemen mee."

Update 23.40: Daar is de bevestiging van AZ. De Alkmaarse club meldt twintig minuten voor het verstrijken van de transferdeadline dat Alec Georgen tot het einde van het seizoen wordt gehuurd van Paris Saint-Germain. Georgen sluit per direct aan bij Jong AZ. De negentienjarige jeugdinternational van Frankrijk heeft bij PSG nog een contract tot medio 2020.