'Twee Italiaanse en vijf Bundesliga-clubs richten pijlen op Feyenoorder Malacia'

'Twee Italiaanse en vijf Bundesliga-clubs richten pijlen op Feyenoorder Malacia'

01-02-2018 06:37
49

Tyrell Malacia kan twee maanden na zijn debuut voor Feyenoord 1 al rekenen op interesse van diverse Europese clubs. Scouts zaten woensdagavond op de tribune voor de linksback bij het bekerduel met PSV, dat met 2-0 gewonnen werd.

Het gaat om Fiorentina, AS Roma en vijf Bundesliga-clubs, meldt De Telegraaf. Om welke Duitse clubs het gaat, wordt niet gemeld. De buitenlanse clubs hebben gezien dat Malacia een groot talent is en weinig moeite had om zijn draai te vinden in het elftal van Giovanni van Bronckhorst, die noodgedwongen gebruik moest maken van Malacia door de blessures van Ridgeciano Haps en Miquel Nelom. Malacia maakte zijn debuut in de Champions League tegen SSC Napoli en stond vervolgens iedere wedstrijd in de basis.

Wedden

Meer odds

De clubs waren niet van plan om Malacia op de laatste dag weg te halen bij Feyenoord en wilden hem enkel aan het werk zien in een topwedstrijd, waar de Rotterdammers er dit seizoen niet veel meer van zullen spelen. De buitenlandse delegaties hebben gezien dat Malacia van geluk mag spreken dat hij in de eerste helft niet al met rood van het veld werd gestuurd door scheidsrechter Pol van Boekel. Hij werd in de tweede helft gewisseld voor Haps.