Eredivisie-bekende keert terug na fout: Wist niet eens dat het een eiland was

Eredivisie-bekende keert terug na fout: "Wist niet eens dat het een eiland was"

01-02-2018 10:23
21

Oussama Tannane is terug bij Saint-Etienne nadat hij afgelopen zomer op huurbasis naar Las Palmas vertrok. Dat was een fout, erkent de oud-Heraclied in De Telegraaf.

Tannane kwam in de zomer onverwachts op de bank terecht bij Saint-Etienne na een goede reeks en vertrok naar Las Palmas. "Een verhuurperiode, waar ik achteraf nooit aan had moeten beginnen", zegt Tannane. "Ik had even geduld moeten hebben. De trainer van Saint-Etienne had even wat andere gedachten over mijn rol. De club wilde niet eens dat ik wegging."

Over Las Palmas was hij niet goed geïnformeerd. "Haha, ik wist niet eens dat het een eiland was. Ik voelde me er niet thuis en ik kwam er snel achter dat ik het daar moeilijk had als mens", zegt Tannane, die de club dus inmiddels heeft verlaten. "Ik ben een familieman. De zaakwaarnemer van Hakim Ziyech, Mustapha Nakhli, die nu ook mijn zaakwaarnemer is, heeft er de afgelopen dagen voor gezorgd dat ik weer terug kon komen bij Saint-Etienne. Ik moet wel even flink aan de bak, want ik heb anderhalve maand thuis gezeten, omdat ik al eerder had laten blijken dat ik absoluut niet terug wilde naar het Spaanse voetbal."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie