Mahrez 'depressief' door ongekende laatste transferdag: 'Hij snapt het niet'

Mahrez 'depressief' door ongekende laatste transferdag: 'Hij snapt het niet'

01-02-2018 13:30
40

Riyad Mahrez zit er zwaar doorheen nadat Leicester City hem een transfer naar Manchester City door de neus boorde. Dat zegt een vriend van de Algerijn in gesprek met Sky Sports.

Manchester City bracht op de slotdag van de transfermarkt een bod van meer dan 70 miljoen euro plus een speler uit op Mahrez, maar Leicester City wilde liefst 108 miljoen euro hebben. Dat weigerde Manchester City te betalen en dus werd Mahrez opnieuw een transfer ontnomen door zijn club.

"Riyad voelt zich heel depressief over de gang van zaken de laatste twee dagen", zegt de vriend. "Hij snapt niet waarom Leicester hem zo behandelt. Dit is de vierde transferperiode op rij dat Leicester heeft gezegd dat het wilde meewerken aan een transfer. Hij voelt dat dat hij alles heeft gedaan voor deze club."

"Hij zou de recordaankoop zijn geworden. Leicester heet 400.000 euro voor hem betaald en kon 70 miljoen voor hem krijgen. Veel van zijn oude ploeggenoten zeggen dat je oorlog moet voeren met de club om weg te mogen, maar dat heeft hij proberen te voorkomen. Hij heeft alles gegeven zodat hij deze periode kon vertrekken."

"Voor Manchester City voetballen was zijn droom. Voor Pep Guardiola voetballen is iets wat hij altijd heeft willen doen. Dat lijkt nu verder weg dan ooit. Hij is heel erg teneergeslagen over de behandeling van de club", aldus de vriend.