Brands komt met PSV-verklaring: Eigenlijk was alles in kannen en kruiken

Brands komt met PSV-verklaring: "Eigenlijk was alles in kannen en kruiken"

01-02-2018 14:50
96

PSV is in de laatste drie dagen van de transferperiode alleen bezig geweest met de komst van Lumor Agbenyenu. Dat erkent technisch manager Marcel Brands volgens het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf.

Alles was in kannen en kruiken tussen PSV en Lumor, maar de Ghanese linksback zat woensdag niet in het vliegtuig en koos voor een meerjarig contract bij Sporting Portugal. De komst van Lumor was ingewikkeld, omdat zijn zaakwaarnemer tevens eigenaar is van zijn club Portimonense.

"Eigenlijk was alles in kannen en kruiken. Het was een beetje een vreemde situatie, ook omdat eigenaar van de club ook de agent van Agbenyenu was. Sporting kon hem wel langdurig contract aanbieden", licht Brands de ontwikkelingen op de transfermarkt toe, geciteerd door De Telegraaf. PSV wilde Lumor huren.

"Voor ons kwam het niet op de laatste dag aan", tekent het Eindhovens Dagblad op uit de mond van Brands. "We hebben eerst gekeken naar een substantiële versterking en aan het einde van de window naar huur van Lumor. Dat laatste speelde al sinds half januari, toen hij gepolst is."