Ajax ziet miljoenen verdampen: 'Schalke bood 13 miljoen euro op Younes'

Ajax ziet miljoenen verdampen: 'Schalke bood 13 miljoen euro op Younes'

01-02-2018 22:10
103

Ajax had afgelopen zomer liefst dertien miljoen euro kunnen verdienen aan Amin Younes. Schalke 04 wilde dat bedrag op tafel leggen voor de Duitse aanvaller, die nu transfervrij de voordeur uitwandelt in Amsterdam. 

Dat zegt Telegraaf-journalist Mike Verweij voor de camera van Telegraaf TV. Alles wees erop dat Younes (24) in januari ging verkassen naar SSC Napoli. De koploper was akkoord met Ajax. "Ajax zou vijf miljoen euro krijgen. Dat was toeschietelijk, want Schalke had begin dit seizoen 13 miljoen geboden. Nu is hij gewoon weer Ajax-speler", aldus Verweij.

Op het állerlaatste moment klapte de wintertransfer naar Italië. Younes en zijn management trokken de stekker uit de deal. Naar de redenen wordt gegist. Omdat het contract van Younes in de zomer afloopt, zal hij Ajax over enkele maanden gratis en voor niets verlaten. In Amsterdam heeft men volgens Verweij gemengde gevoelens. 

"Ajax heeft nu weer een dubbele bezetting op de vleugels. Ze kunnen ervoor kiezen om hem te laten wegrotten in het tweede, maar wat schiet je daarmee op?"