'Ik wil bij Ajax blijven, maar we moeten eerst overleggen met m'n zaakwaarnemer'

'Ik wil bij Ajax blijven, maar we moeten eerst overleggen met m'n zaakwaarnemer'

02-02-2018 20:18
50

Justin Kluivert roept op tot geduld nu hij nog steeds geen nieuw contract heeft getekend bij Ajax. De achttienjarige Ajacied moet na Donny van de Beek en Frenkie de Jong het volgende talent worden dat gaat verlengen, maar getekend is er nog altijd niet.

Ajax en het kamp van Kluivert zijn er blijkbaar nog niet uit. "Dat bespreek ik gewoon zelf met Ajax en m'n zaakwaarnemer", zegt de aanvaller tegen AT5. "Dan kijken we of we er uit kunnen komen. Of ik het wil? Wie niet? Tuurlijk wil ik bij Ajax blijven. We moeten met Ajax overleggen en met m'n zaakwaarnemer om eruit te komen."

Wedden

Meer odds

Kluivert is goed bezig bij Ajax, al was hij de laatste twee wedstrijden tegen Feyenoord en FC Utrecht onzichtbaarder dan gebruikelijk. "Twee goede tegenstanders. Ik doe iedere wedstrijd m'n best. Als je als aanvaller geen goal maakt of assist geeft, ben je al snel onzichtbaar. Je bent een aanvaller, dan moet je belangrijk zijn voor het team. Het kan zo omkeren. Dat komt zeker goed. Tegen NAC al? Als het aan mij ligt wel. Ik train er hard voor."

De 0-8 overwinning tegen NAC van eerder dit seizoen staat nog op het netvlies van Kluivert gebrand. "Het was een goede wedstrijd van ons en een heel slechte van hun. We hebben beelden van ze gezien. Het is een van de beter voetballende teams van de Eredivisie is. Ze hebben goede spelers."