Goaltjesdief Pazzini verziekt avond van Real Madrid met doelpunt tijdens debuut

03-02-2018 22:35
40

Real Madrid heeft zaterdagavond wéér punten laten liggen in de Primera Division. Invaller Isco leek De Koninklijke drie punten te bezorgen, maar debutant Giampaolo Pazzini tekende in de absolute slotfase voor de gelijkmaker: 2-2-.

Real presteert al maanden zo wisselvallig als het weer. Soms is de sterrenploeg van trainer Zinedine Zidane niet te stoppen, in andere wedstrijden lijkt het helemaal nergens op. Ook het uitduel met nummer zeventien Levante was zaterdag een wedstrijd met twee gezichten. De regerend kampioen leek op rozen te zitten toen Sergio Ramos al na elf minuten voor de openingstreffer tekende.

Daarna slaagden de gasten er echter niet in om door te drukken. Onder meer Cristiano Ronaldo en Karim Benzema misten opgelegde kansen. Aan de andere kant van het veld ging de bal er vlak voor de pauze wél in. Emmanuel Boateng scoorde.

In de tweede helft slaagde Real er maar niet in om Levante-goalie Oier voor een tweede keer te passeren. Zidane bracht Isco na ruim een uur voetbal in en de spelmaker léék het verschil te maken door in de 81e minuut de 1-2 binnen te schieten. De 33-jarige Pazzini gooide echter roet in het eten. De Italiaanse goaltjesdief, die zijn debuut maakte namens Levanta, tekende in de 89e minuut voor de 2-2 na een mooie steekbal.

Real heeft nu 39 punten uit 21 competitieduels. Voor de zesde keer in de laatste tien competitieduels zijn er punten verspeeld. Wint koploper FC Barcelona zondag op bezoek bij stadgenoot Espanyol, dan komt het op een voorsprong van liefst 21 punten.