Labyad 'dicht bij' transfer naar Eredivisie-club: Het was PEC Zwolle, haha

Labyad 'dicht bij' transfer naar Eredivisie-club: "Het was PEC Zwolle, haha"

04-02-2018 15:13
23

Zakaria Labyad flirtte in januari opzichtig met een transfer naar Ajax, PSV of Feyenoord, maar speelt na het sluiten van de transfermarkt nog steeds bij FC Utrecht. Een vertrek behoorde wél tot de mogelijkheden, zegt hij.

"Ik ben dankbaar dat ik bij FC Utrecht voetbal. Ik voel me hier heel goed en had al besloten om hier te blijven, tenzij ik een kans had gehad om omhoog te gaan", vertelt Labyad na het 2-2 gelijkspel van Utrecht bij Excelsior aan FOX Sports. Hij kon nog wel vertrekken. "We zaten er dichtbij, maar toen had ik al besloten om bij FC Utrecht te blijven."

Vervolgens plaagt Labyad de FOX-verslaggever. Op de vraag of hij dicht bij een Nederlandse ploeg was, antwoordt hij: "Ja. Ajax? Nee. Nu laat ik je twijfelen hè. PSV of Feyenoord? Weet ik niet." Met een knipoog: "Nee, het was PEC Zwolle, haha."

"Ik had al voor mezelf besloten om bij FC Utrecht te blijven, om rust voor mezelf te creëren. Er waren veel vragen of ik zou blijven of niet, maar dit het beste voor mezelf. Ik speel hier constant en wil graag naar het WK. Bij Utrecht maak ik de grootste kans."