Kluivert: Hij is denk ik de belangrijkste speler in ons team

Kluivert: "Hij is denk ik de belangrijkste speler in ons team"

04-02-2018 23:17
46

Justin Kluivert staat achter Hakim Ziyech. De jonge Ajacied kan geen begrip opbrengen voor de fans die Ziyech besloten uit te fluiten. 

"Nee, dat snap ik niet", zegt Kluivert tegen Voetbal Inside. "Dat kan niet. Je moet achter iedere speler staan. Anders wordt hij boos op het publiek en dat hoort gewoon niet. Hij is denk ik de belangrijkste speler in ons team, die altijd de beslissende pass wil geven en vandaag (zondag, red.) ook heeft gescoord. Hij is belangrijk voor het team en zo iemand moet je gewoon steunen."

De fluitconcerten waren het gevolg van slecht spel van Ajax. Kluivert snapt wel dat de fans daar ontevreden over waren. "Als je bij Ajax speelt mogen de verwachtingen hoog zijn. Daar moet je naar streven met z'n allen. Het hoeft niet altijd mooi te zijn. Het belangrijkste is winnen. Hier willen ze ook nog mooi voetbal zien. Dat is ook denk ik alleen maar hier. Ik kan dat begrijpen. Dat vind ik ook mooi. Als je wint, moet je blij zijn met z'n allen en niet gaan fluiten als we 2-1 voor staan."