Inter meldde zich in januari voor mislukte Ajacied: Héél geïnteresseerd

Inter meldde zich in januari voor mislukte Ajacied: "Héél geïnteresseerd"

06-02-2018 14:52
27

Het gaat goed met de carrière van Stanislav Lobotka. De 23-jarige middenvelder, die in het seizoen 2013/14 niet doorbrak bij Jong Ajax, had in januari de mogelijkheid om de overstap te maken van Celta de Vigo naar Internazionale. 

Filipe Minambres, technisch directeur van Celta, vertelt dat dinsdag in gesprek met Spaanse media. Slowaaks international Lobotka is dit seizoen één van de uitblinkers van Celta. Hij speelde 24 officiële duels voor de nummer negen van Spanje. "Inter was héél geïnteresseerd in hem in januari, maar we lieten hen weten dat we hem sowieso niet wilden verkopen voor een lager bedrag dat in zijn contract is opgenomen", aldus Minambres. 

"Stanislav is gelukkig bij deze club, hij heeft op dit moment niet de behoefte om te verkassen. Het is mooi voor Celta dat hij niet is vertrokken tijdens het seizoen." 

Lobotka begon zijn carrière bij AS Trencin. In het seizoen 2013/14 werd hij verhuurd aan Ajax. De Amsterdamse club besloot géén gebruik te maken van een optie tot koop. Een jaar later verkaste Lobotka naar FC Nordsjælland. De Deense club verkocht hem in juli 2017 voor miljoenen aan Celta. Daar heeft de international een contract tot 2022.