Update: Komende zomer heb ik meerdere opties die ik allemaal overweeg

Update: "Komende zomer heb ik meerdere opties die ik allemaal overweeg"

08-02-2018 23:42
20

Mohamed Rayhi staat in de belangstelling van een Serie A-club. Donderdagavond wordt de aanvaller van NEC bekeken door een scout uit Italië, als de club het opneemt tegen Jong PSV.

Dat meldt Voetbal International donderdag. Om welke Italiaanse club het gaat, meldt het weekblad niet. Wel staat de 23-jarige Rayhi al langer op de radar bij de club. Rayhi beschikt over een aflopend contract bij de Eredivisie-degradant en kan komende zomer transfervrij weg. NEC heeft bij de zaakwaarnemers van de aanvaller aangegeven dat de club graag met hem verder wil, maar de kans is groot dat hij gebruik wil maken van zijn transfervrije status.

Rayhi neemt het donderdagavond op tegen Jong PSV, de club waar hij de jeugdopleiding doorliep. Voor de beloftenploeg van de Eindhovenaren speelde hij van 2013 tot 2015 48 competitiewedstrijden. Daarna maakte hij de transfer naar Nijmegen, waar hij nu bezig is aan zijn derde seizoen. Vorig seizoen degradeerde hij met NEC naar de Jupiler League.

Update 23.42: Rayhi 'kan niks zeggen' over het gerucht dat een ploeg uit Italië geïnteresseerd in hem is. "Ik focus me op NEC, ik wil hier kampioen worden. Voor komende zomer heb ik meerdere opties die ik allemaal overweeg, maar dat duurt nog lang. De titel is het belangrijkste voor de komende maanden", tekende fansite ForzaNEC donderdag op uit de mond van de aanvaller.