'Real Madrid wil in zomer afscheid nemen van Zidane en heeft opvolger al in beeld'

'Real Madrid wil in zomer afscheid nemen van Zidane en heeft opvolger al in beeld'

09-02-2018 11:06
42

Joachim Löw (58) is topkandidaat om Zinedine Zidane op te volgen bij Real Madrid. Clubvoorzitter Florentino Perez ziet in de Duitse trainer de ideale plaatsvervanger van Zidane, die het momenteel moeilijk heeft bij de Madrileense club. 

In competitieverband maakt Real er dit seizoen een potje van en daarom wil de club na dit seizoen afscheid nemen van de huidige trainer. Volgens Mundo Deportivo wil Real Löw aanstellen als opvolger van Zidane. Eerder werd naast de Duitse oefenmeester ook Spurs-manager Mauricio Pochettino genoemd als kandidaat bij de Koninklijke. 

Löw is momenteel bondscoach van Duitsland en heeft bij de Duitse bond een contract tot 2020. Real zal dus diep in de buidel moeten tasten om de coach los te weken. Bovendien zal Zidane een stevige zak geld meekrijgen als hij deze zomer weggestuurd wordt, omdat hij een contract tot de zomer van 2020 heeft. 

Naast Löw en Pochettino zijn ook Massimiliano Allegri, Jurgen Klopp, Maurizio Sarri en Guti in beeld als mogelijke opvolgers van Zidane.