Ten Hag hoopvol gestemd over twee twijfelgevallen: Komende dagen afwachten

Ten Hag hoopvol gestemd over twee twijfelgevallen: "Komende dagen afwachten"

09-02-2018 15:47
24

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft goede hoop dat twee twijfelgevallen in zijn selectie op tijd fit zijn voor het duel met FC Twente. Het betreft Hakim Ziyech en Max Wöber.

"We hebben Ziyech gewisseld uit voorzorg, maar ik hoop en verwacht dat hij weer beschikbaar en fit is", zegt Ten Hag in gesprek met Ajax TV. Ook achter de naam van Wöber staat nog een klein vraagteken. "Dat is even afwachten, maar ook bij hem heb ik goede hoop dat hij er zondag bij kan zijn. We moeten de komende uren en dagen afwachten hoe dat uitpakt."

Ten Hag was blij met het optreden van zijn backs tegen Roda JC. Rasmus Kristensen maakte op de rechtsbackpositie zijn debuut. "Voor de eerste keer was dat prima", stelt Ten Hag. "Je ziet nog wel wat communicatiestoornissen en automatismen die hij nog niet onder de knie heeft. Maar dat leer je door samen te spelen, te trainen, dingen met hem te visualeren. Hij heeft het uitstekend gedaan en er was veel dynamiek op die rechterflank. Op de linkerkant ook, met twee assist van Nico Tagliafico met de samenwerking met Donny en Justin."