Ziyech wil niet met Hélène Hendriks praten: 'Ze wil het bespreekbaar maken'

Ziyech wil niet met Hélène Hendriks praten: 'Ze wil het bespreekbaar maken'

09-02-2018 19:45
86

Hugo Borst hoopt dat Hakim Ziyech weer snel door een deur kan met Hélène Hendriks. Sinds het interview van 20 augustus 2017 sprak de Ajacied niet meer met de presentatrice van FOX Sports.

Hendriks stelde een kritische vraag aan Ziyech, waar hij gepikeerd op reageerde. Achteraf bleek dat Ziyech niet meer met Hendriks wilde praten. Borst weet dat Hendriks een verzoeningspoging heeft gedaan, maar zonder resultaat. "Ze hebben sindsdien niet meer gesproken", zegt Borst bij Betweters. "Ik weet van haar dat ze weleens een visje heeft uitgegooid om het bespreekbaar te maken."

Vervolgens richt Borst zich tot Ziyech. "Zij moet haar werk doen en als voetballer van Ajax hoor jij iemand te woord te staan. Ik zou ontzettend blij zijn als je haar het respect gunt waar jij zo naar hunkert. Dus Hakim, doe mij een lol en drink een keer een kopje thee met Hélene. Ze is een topwijf, een vrouw met verstand van voetbal. Je zou er zelf ook niet slechter van worden, maar ik wil vooral dat het uit je hart komt."