Roda JC spreekt 'honderd procent serieuze' plannen tegen: 'Nog niet onderhandeld'

Roda JC spreekt 'honderd procent serieuze' plannen tegen: 'Nog niet onderhandeld'

10-02-2018 10:36
23

Roda JC-eigenaar Frits Schrouff heeft verbaasd gereageerd op de uitlatingen van Salar Azimi van vrijdagochtend. De miljonair van Iraanse afkomst stelde dat hij in verregaande onderhandeling is over een overname van Roda JC.

Azimi liet zelfs weten dat hij al een 'concreet bod' op de nummer zeventien van de Eredivisie had gedaan. Schouff benadrukt echter dat zijn gesprek met de zakenman slechts een oriënterend karakter had. "De heer Azimi heeft allereerst zijn persoonlijke achtergronden toegelicht, alsmede de contouren waarlangs naar zijn mening een overname zou kunnen plaatsvinden. Er is geen schriftelijk bod uitgebracht, laat staan dat er is onderhandeld over de voorwaarden van een overname", vertelt hij aan De Limburger.

Wedden

Meer odds

Schrouff en consorten zijn momenteel met 'meerdere partijen' in gesprek over een overname van de aandelen. Sander Kleikers, presentator bij de regionale omroep L1, liet vrijdagavond bij Voetbal Inside weten dat de voorkeur van de Kerkraders uitgaat naar Aleksei Korotaev. De Zwitsers-Russisch zakenman is echter in een beroepszaak in Dubai verwikkeld en mag voorlopig niet naar Nederland afreizen. De Limburgers hopen dat Korotaev snel duidelijkheid geeft over wat hij met de club van plan is.

Lees ook: Roda JC-plannen 'honderd procent serieus': "Er ligt een concreet bod op tafel"