De Bruyne plant alvast voetbalpensioen: Hij is gek op het land en de cultuur

De Bruyne plant alvast voetbalpensioen: "Hij is gek op het land en de cultuur"

10-02-2018 15:59
12

Hoewel Kevin de Bruyne onlangs nog zijn contract bij Manchester City heeft verlengd, denkt de Belgische spelmaker alvast voorzichtig aan zijn voetbalpensioen. Volgens zijn zaakwaarnemer Patrick de Koster overweegt De Bruyne sterk om zijn carrière in de Verenigde Staten te beëindigen.

Het nieuwe contract van De Bruyne loopt tot de zomer van 2023, wanneer de Belg 32 jaar oud is. "Ik heb het vaak met hem over het afsluiten van zijn carrière in de Verenigde Staten gehad. Dit scenario lijkt me waarschijnlijker dan dat hij weer in België gaat voetballen", vertelt De Koster aan The Sun. "Hij is op huwelijksreis naar Las Vegas geweest en hij is gek op het land en de cultuur. Er zullen ongetwijfeld ook Chinese clubs zijn die aan hem denken, maar ik zie Kevin niet die kant op gaan."

Voordat het zover is, blijft De Bruyne bij Manchester City voetballen. "Kevin is hier dolgelukkig en hij heeft net een nieuw huis gekocht hier." Bovendien heeft De Koster geen concrete aanbiedingen van andere clubs ontvangen. "Real Madrid of Barcelona? Ik heb alleen niet-officiële berichten ontvangen van mensen, die beweerden namens club X of Y te handelen."

Lees ook: De Bruyne ondertekent nieuw contract bij Manchester City: 400 duizend per week