'Management van De Vrij clasht met Lazio: twintig procent van transfersom'

'Management van De Vrij clasht met Lazio: twintig procent van transfersom'

13-02-2018 14:57
22

Nog stééds is de contractverlenging van Stefan de Vrij bij SS Lazio niet rond. Volgens Italiaanse media heeft dat vooral te maken met stevige eisen die het management van de Oranje-verdediger op tafel heeft gelegd. 

De verbintenis van de 26-jarige De Vrij loopt zoals bekend komende zomer af. Ondanks het feit dat de voormalig Feyenoorder in de belangstelling staat van grote clubs uit Italië, Spanje en Engeland, lijkt de stopper zijn handtekening te gaan zetten onder een nieuwe deal. Lazio-directeur Igli Tare maakte vorige week echter bekend dat SEG, het management van De Vrij, voorlopig dwarsligt. 

Wedden

Meer odds

In het nieuwe contract van De Vrij komt een transferclausule te staan van 25 miljoen euro, zo is de verwachting. La Repubblica claimt dat SEG liefst twintig procent van de opbrengst verlangt wanneer hun cliënt in de toekomst voor dat bedrag verkocht wordt. Lazio is geschrokken van deze eis en weigert akkoord te gaan. Het risico bestaat dus nog altijd dat De Vrij aan het einde van het seizoen transfervrij vertrekt.