De Jong: 'Als Feyenoord zes keer achter elkaar verliest wordt het ander verhaal'

De Jong: 'Als Feyenoord zes keer achter elkaar verliest wordt het ander verhaal'

15-02-2018 12:19
60

Jan de Jong steunt Giovanni van Bronckhorst, maar de algemeen directeur van Feyenoord zegt ook dat het krediet van de trainer niet oneindig is. Van Bronckhorst wordt momenteel bekritiseerd vanwege mindere sportieve resultaten.

"Die steun is onvoorwaardelijk. Op dit moment speelt dat helemaal niet. Als je nog zes keer achter elkaar verliest, wordt het een ander verhaal. Maar op dit moment is dat helemaal geen issue", zegt De Jong in gesprek met de NOS. In het Algemeen Dagblad gaf De Jong ook al aan dat hij achter Van Bronckhorst staat. 

Wedden

Meer odds

De Jong erkent dat veel wedstrijden van Feyenoord stressvol zijn."Er zijn relatief weinig wedstrijden waar je heel relaxed in je stoel zit. Sparta-uit was er zo een, toen stonden we na 17 minuten met 0-3 voor. Tegen NAC Breda stonden we na drie minuten met 1-0 voor. Ik onderga die wedstrijden. Het is niet zo dat ik uit emotie of van de zenuwen m'n nagels opeet."

"We proberen met Feyenoord zo goed mogelijk te faciliteren zodat ze zo goed mogelijk kunnen voetballen. Dan begint de wedstrijd, zit ik op m'n stoel en moet ik net als ieder ander afwachten wat er gaat gebeuren. Daar heb ik nul invloed op en dat wil ik ook niet."