'Hij is een van de meest gewilde trainers in de Eredivisie'

'Hij is een van de meest gewilde trainers in de Eredivisie'

19-02-2018 09:17
18

Mitchell van der Gaag is een van de meest gewilde Eredivisie-trainers, schrijft De Telegraaf maandag. Van der Gaag presteert met Excelsior ook dit seizoen boven verwachting: de Kralingers staan na de 1-2 overwinning op Vitesse op een knappe elfde plaats.

'Mitchell van der Gaag doet het dit seizoen weer boven verwachting bij Excelsior en is een van de meest gewilde trainers in de Eredivisie, nu een groot aantal clubs op zoek is naar een nieuwe oefenmeester voor komend seizoen', schrijft de ochtendkrant maandag. Het contract van Van der Gaag bij Exceslsior loopt na dit seizoen af. Beide partijen gaan binnenkort met elkaar in gesprek. Excelsior verwacht echter dat er geïnteresseerde partijen zijn die zich zullen melden in Rotterdam.

"Hij is een trainer die goed met mensen kan omgaan en weet wat een speler nodig heeft", zegt Hicham Faik in de ochtendkrant. "Zo kun je als trainer spelers voor je winnen en gaan ze voor je door het vuur. Ik denk dat hij meer in zich heeft. Als je met een club als Excelsior en de spelersgroep die wij hebben twee jaar op rij dit soort dingen laat zien, dan heb je als trainer kwaliteiten."