'Gewilde Steijn maakt indruk en staat op het lijstje van vier Eredivisie-clubs'

'Gewilde Steijn maakt indruk en staat op het lijstje van vier Eredivisie-clubs'

19-02-2018 20:06
66

Maurice Steijn staat in de belangstelling van een aantal Eredivisie-clubs. Van die clubs lijkt Willem ll het meest concreet.

Dat meldt Voetbal International. Het weekblad weet ook dat de trainer van VVV-Venlo op het lijstje staat van Vitesse, Heracles Almelo en sc Heerenveen. Bij Willem ll vertrekt Erwin van de Looi na dit seizoen en Henk Fraser gaat Arnhem komende zomer verlaten. De toekomst van Jurgen Streppel bij Heerenveen is nog onzeker. Heracles zou hem op de korrel hebben als vervanger van John Stegeman.

Steijn kon vlak voor de winterstop vertrekken naar FC Utrecht, weet VI, waar hij een serieuze kandidaat was om Erik ten Hag op te volgen. Utrecht schoof uiteindelijk assistent Jean-Paul de Jong door.

"Er is niets concreet op dit moment, ik richt me gewoon op VVV", wil Steijn kwijt aan Voetbal International. VI denkt dat de kans groot is dat er meer clubs zijn die zich binnenkort gaan melden voor Steijn, wiens contract bij VVV nog doorloopt tot 2019. Afgelopen seizoen werd hij kampioen in de Jupiler League.

No Poll