Kans op Ajax-toekomst wordt kleiner: 'Continu steggelen tussen Raiola en Overmars'

Kans op Ajax-toekomst wordt kleiner: 'Continu steggelen tussen Raiola en Overmars'

19-02-2018 23:31
105

De kans is klein dat Ajax en Justin Kluivert het eens worden over een nieuw contract als het lang blijft duren, zegt Freek Jansen. De Ajax-watcher van Voetbal International denkt in ieder geval dat de Ajacied er verstandig aan doet om nog een paar jaar in Amsterdam te blijven.

"Hij is pas A-junior en nog zo'n ontzettend jonge speler", zegt Jansen bij Natafelen met Kees van FOX Sports. "Hij komt echt pas net kijken. We hebben Peter Bosz, Marcel Keizer, Gery Vink (voormalig jeugdtrainer, red.) gesproken. Alle drie zeggen ze dat hij eerst bij Ajax moet gaan groeien. Bosz zegt dat hij boven de tien doelpunten en assists moet komen, Mertens-aantallen. Daarna moet hij de stap maken."

Zaakwaarnemer Mino Raiola onderhandelt al een paar maanden met directeur spelersbeleid Marc Overmars over een nieuw contract van Kluivert. "Het is continu steggelen tussen Raiola en Overmars over de voorwaarden."

Valentijn Driessen van De Telegraaf vertelt vervolgens dat ook Matthijs de Ligt Raiola als zaakwaarnemer heeft, waarna Jansen afsluit: "Hoe langer het duurt, hoe kleiner de kans wordt (dat Kluivert verlengt, red.)."

No Poll