'Flitsontslag dreigt in Premier League: club wil na 12 weken (!) ingrijpen'

20 februari om 08:38

Na slechts twaalf weken komt er mogelijk een einde aan de samenwerking tussen West Bromwich Albion en manager Alan Pardew. Verliest de hekkensluiter van de Premier League komend weekend van Huddersfield Town, dan is de kans groot dat Pardew op straat wordt gezet.

The Daily Telegraph meldt dat. Eind november werd Pardew aangesteld bij The Baggies, als opvolger van Tony Pulis. Sinds Pardew de scepter zwaait op The Hawthorns, werd er slechts één keer gewonnen. Met nog elf competitieduels te gaan staat West Brom zeven punten onder de degradatiestreep. 

De clubleiding van WBA heeft inmiddels het idee dat er geen klik is tussen Pardew (56) en de selectie. Mocht er komend weekend verloren worden van mede-degradatiekandidaat Huddersfield, dan is de kans groot dat de voormalig manager van onder meer Newcastle United en Crystal Palace op straat wordt gezet. Het lijkt volgens The Daily Telegraph sowieso uitgesloten dat Pardew het seizoen afmaakt bij de club. 

Het is bij WBA al weken chaos troef. Vorige week stuurden The Baggies zowel de algemeen directeur als de voorzitter de laan uit. Ook vond er een opmerkelijk incident met een gestolen taxi plaats tijdens een kort trainingskamp in Spanje.