'Villarreal-speler opgepakt: slachtoffer vastgebonden en huis beroofd'

'Villarreal-speler opgepakt: slachtoffer vastgebonden en huis beroofd'

20-02-2018 13:19
53

De Spaanse politie heeft Villarreal-speler Ruben Semedo gearresteerd. De vleugelverdediger is opgepakt op verdenking van mishandeling, diefstal en kidnapping.

Dat schrijft de krant Las Provincias. Semedo zou op 12 februari samen met twee andere verdachten een persoon hebben vastgebonden, geslagen en vastgehouden in een chalet van de speler in Bétera. Nadat de persoon opgesloten werd in het huisje, gingen twee van de drie mannen naar het appartement van het slachtoffer om geld te stelen.

Volgens het slachtoffer heeft een van de overvallers tweemaal met een pistool geschoten om hem bang te maken. Semedo werd in december al eens gearresteerd vanwege het onder schot houden van een medewerker van een bekende nachtclub in Valencia. Semedo zou geweigerd hebben om de club na sluitingstijd te verlaten. In oktober zou hij ook al iemand mishandeld hebben in het nachtleven. Nadat de twee het hadden bijgelegd, lokte Semedo het slachtoffer later naar zijn auto om hem met een glazen fles op zijn hoofd te slaan.