Lozano-gemis opgevangen: "Die zitten niet voor niets al bij de selectie"

21 februari om 10:41

Jorrit Hendrix heeft goede hoop dat PSV ook zonder Hirving Lozano een goed resultaat gaat boeken op bezoek bij Feyenoord. Er zijn genoeg spelers die zijn rol kunnen overnemen, al zou zijn afwezigheid wel een aderlating zijn.

"We gaan naar De Kuip om te winnen", zegt Hendrix tegen Voetbal International. "En dat kan ook gewoon zonder Chucky. Het zou jammer zijn als hij niet meedoet, maar dan moeten er anderen opstaan. We hebben genoeg kwaliteit op de bank zitten. Dat Lozano waarschijnlijk niet meedoet, mag natuurlijk nooit een excuus zijn. Er zal een ander staan, klaar. Natuurlijk breekt er nu een cruciale fase aan, waarin vaak ook schorsingen en blessures gaan meetellen, maar ik vind echt niet dat het bij ons dun is. We hebben zeer talentvolle spelers en die zitten niet voor niets al bij de selectie. Ze zitten erbij omdat ze goed kunnen voetballen en dat kunnen ze nu mooi bewijzen."

PSV verspeelde zaterdag tegen sc Heerenveen twee punten, maar Hendrix blijft geloven in een Eindhvoense titel. "Of we de competitie weer spannend hebben gemaakt? Dat zal moeten blijken. Ik denk niet dat de concurrentie alles zal winnen. Feit blijft dat wij alles in eigen hand hebben, dat kunnen de anderen niet zeggen. De wedstrijd tegen Heerenveen is gespeeld, nu Feyenoord."