'Wij willen in de competitie omhoog, dan kun je niet zeggen: 'we laten PSV lopen''

'Wij willen in de competitie omhoog, dan kun je niet zeggen: 'we laten PSV lopen''

Gepubliceerd: vrijdag 23 februari 2018 om 14:07vr 23-02-2018 om 14:07

Karim El Ahmadi tilt niet te zwaar aan het opstootje tussen Sven van Beek en Steven Berghuis. De aanvoerder van Feyenoord meent dat de buitenwacht heel anders over het incident zou hebben gesproken als het in het kampioensjaar was gebeurd.

"Als dit vorig jaar was gebeurd zou iedereen hebben gezegd: 'ze trainen lekker scherp'. Nu zijn we dan geen eenheid. Zo gaan die dingen toch", laat El Ahmadi weten in gesprek met Voetbal International. Hij was in tegenstelling tot Robin van Persie wel op het trainingsveld aanwezig, toen Van Beek en Berhuis elkaar in de haren vlogen.

De middenvelder kijkt uit naar de wedstrijd tegen PSV van zondag. Hij is nog niet bezig met het bekerduel met Willem II van woensdag. "Een topper blijft een topper", stelt El Ahmadi. "En wij willen in de competitie omhoog. Dan kun je niet zeggen: 'we laten PSV lopen'. Ik vind dat wij veel te laag staan, we moeten gewoon winnen en dat wordt lastig."

"Ik vond PSV tegen ons in de beker ook al vrij goed spelen, maar toen waren wij zeker in het begin erg scherp. Zo willen we weer spelen. In de kleedkamer praten we ook alleen maar over PSV", aldus El Ahmadi.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws