Van Bronckhorst: El Ahmadi heeft een rol gespeeld in verwerken van incident

Van Bronckhorst: "El Ahmadi heeft een rol gespeeld in verwerken van incident"

23-02-2018 14:01
6

Giovanni van Bronckhorst wil niet te zwaar tillen aan het opstootje tussen Steve Berghuis en Sven van Beek op de training van Feyenoord. Wat de Feyenoord-trainer betreft staat er al lang en breed een punt achter.

Van Bronckhorst bestempelt de fikse ruzie als een incident. "Dat zie je vaker", wordt hij vrijdag tijdens het wekelijkse perspraatje geciteerd door RTV Rijnmond. "Ik zag het aan en was op dat moment rustig. Je ziet het gebeuren en je ziet spelers reageren. Dat was voor mij voldoende om niets te doen."

"De jongens hebben het uitgesproken op de training en dat was het. El Ahmadi heeft een goede rol gespeeld in verwerken van incident. Je weet dat ze er in training soms vol op gaan. De jongens hebben strijd en passie, we moeten het niet groter maken dan het is. Ik hou er wel van dat ze ten koste van alles willen winnen."

Het incident tijdens de openbare training heeft geen invloed op het aantal besloten trainingen bij Feyenoord. "Het akkefietje heeft geen invloed op het aantal besloten trainingen. Zeker niet. Dat zou overdreven zijn. Het blijft zoals het was, twee dagen voor een wedstrijd trainen we besloten."