Koeman op bezoek bij Feyenoord: 'Ik sta open voor Oranje, deur nooit dichtdoen'

Koeman op bezoek bij Feyenoord: 'Ik sta open voor Oranje, deur nooit dichtdoen'

23-02-2018 15:55
32

Robin van Persie heeft de deur naar Oranje nooit dichtgedaan en ziet een rentree wel zitten. Toevallig bracht bondscoach Ronald Koeman vrijdag een bezoek aan Feyenoord.

"Ik sta open voor Oranje. Ook in mijn situatie. Ik ben 34, geen 20 meer, maar de deur moet je nooit dichtgooien. Zeker niet", zegt Van Persie tegen RTV Rijnmond. "Ik weet niet of hij er nog is, maar misschien spreek ik hem (Koeman, red.) binnenkort. Dan ga ik luisteren wat hij ervan vindt." 

Ook voor de camera van de NOS ging Van Persie in op een mogelijke Oranje-oproep. Hij had vrijdag in ieder geval 'contact' met de bondscoach. "Ja, oogcontact", grapt hij. "Ik zag vanuit mijn ooghoeken dat hij er was tijdens de training. Ik laat het op me afkomen."

Of Van Persie zondag meespeelt in de topper tegen PSV, is nog de vraag. Hij was vorige week als nummer tien de matchwinner tegen Heracles Almelo (1-0). "Het is denk ik goed voor de trainer dat hij weet dat hij mij op twee plekken kan neerzetten. Ik heb geen voorkeur aangegeven. Ik wil graag minuten maken. Als dat op twee posities kan is dat een win-winsituatie."

No Poll