'Peperdure aankoop van Van Gaal niet happy bij United; gesprekken gestaakt'

'Peperdure aankoop van Van Gaal niet happy bij United; gesprekken gestaakt'

24-02-2018 19:40
28

De onderhandelingen tussen Anthony Martial en Manchester United over een nieuw contract zijn vastgelopen. Dat meldt het Franse RMC Sport dit weekend op basis van 'bronnen rondom de speler'. De 22-jarige Martial ligt nog tot medio 2019 vast in Manchester. 

Onder United-manager José Mourinho is de pijlsnelle vleugelaanvaller geen vaste basisspeler. Deze jaargang maakte Martial in de Premier League 25 keer zijn opwachting; dat deed hij tien keer als invaller. In alle competities was Martial elf keer trefzeker. 

United is met het management van de Fransman al enige tijd in gesprek over een nieuw contract. De huidige verbintenis van Martial loopt over anderhalf jaar af. Het is niet helemaal duidelijk of The Red Devils een eenzijdige optie hebben om de verbintenis met één jaar te verlengen.

Momenteel lijkt Martial zelf sowieso niet happig om zijn toekomst aan de club te verbinden. De oud-speler van AS Monaco, die in september 2015 voor zo'n 60 miljoen euro werd ingelijfd door Louis van Gaal, voelt zich ondergewaardeerd. RMC weet dat Tottenham Hotspur, Real Madrid en Internazionale de situatie in de gaten houden.