Zoet-verhalen duiken op voor Feyenoord - PSV: Inderdaad een bizar moment

Zoet-verhalen duiken op voor Feyenoord - PSV: "Inderdaad een bizar moment"

25-02-2018 07:44
28

Luuk de Jong aast op revanche tegen Feyenoord. Een jaar geleden verloor PSV in De Kuip door een bizarre eigen goal van Jeroen Zoet en dat is men in Eindhoven nog niet vergeten.

"Deze wedstrijd komt er weer aan en dan hoor je de verhalen er weer een beetje over", zegt De Jong tegen Telegraaf VNDG. "Het was inderdaad een bizar moment. Maar het was vorig jaar. Dit jaar gaan we ervoor zorgen dat we wel die punten punten pakken."

PSV ging eerder dit seizoen met 3-0 onderuit tegen Feyenoord in de KNVB Beker. De Jong: "We willen gewoon revanche nemen na die wedstrijd. Ik had toen al het gevoel dat we niet echt de mindere waren. Dat geeft iets positiefs. Dit soort wedstrijden kunnen we gewoon winnen. Met dat gevoel gaan we er ook heen. We willen heel graag winnen met oog op het kampioenschap."

De Jong denkt niet dat Feyenoord zich spaart tegen PSV, omdat volgende week woensdag de belangrijke bekerpot tegen Willem II op de rol staat. "Nee, dat verwacht ik niet. Ik denk dat ze thuis in De Kuip altijd 100% geven. Voor voetballers is dit het moment om jezelf te bewijzen. Ze zullen zich niet inhouden, maar dat zullen wij ook niet doen."