Berghuis betuigt spijt bij Feyenoord: 'Ik had het niet moeten doen'

Berghuis betuigt spijt bij Feyenoord: 'Ik had het niet moeten doen'

25-02-2018 17:47
25

Steven Berghuis heeft spijt van de ruzie tussen hem en Sven van Beek. Afgelopen week kreeg de Feyenoord-aanvaller het tijdens de training aan de stok met zijn collega. Berghuis schopte Van Beek.

"Wat moet ik erover zeggen? Je speelt een partij op het scherpst van de snede. Zo wordt iedereen beter en zo speel ik iedere partij", zegt Berghuis tegen RTV Rijnmond. "Er was wat frustratie en irritatie tussen Van Beek en mij. Mijn reactie is niet goed. Ik had het niet moeten doen, maar het gebeurt gewoon. We hebben elkaar de hand geschud en voor ons is het nu klaar. Of er meer achter zat? Nee, helemaal niet. Het was gewoon een partij en die speel ik om te winnen. Zo simpel is het."

Wedden

Meer odds

Feyenoord verloor zondagmiddag in eigen huis kansloos van koploper PSV: 1-3. Volgens Berghuis komt dat mede doordat er weinig vertrouwen is binnen de ploeg. "Ik denk dat het vertrouwen in de ploeg broos is. We hielden de bal niet lang in het team. Daardoor konden we niet domineren en hadden we geen controle over de wedstrijd. PSV voelde zich daardoor sterk en was het voor ons lastiger."

Bekijk hier het incident tussen Berghuis en Van Beek.