Vitesse ontmoet potentiële Fraser-opvolger bij Chelsea: We bevestigen niets

Vitesse ontmoet potentiële Fraser-opvolger bij Chelsea: "We bevestigen niets"

26-02-2018 07:02
25

Het lijkt erop dat Leonid Slutsky een serieuze kandidaat is om na dit seizoen Henk Fraser op te volgen bij Vitesse. Een deel van de directie is met de Russische trainer gesignaleerd op de tribune bij Chelsea.

Dat meldt de Gelderlander. Chelsea, de partnerclub van Vitesse, verwelkomde algemeen directeur Joost de Wit en interim-technisch directeur Marc van Hintum voor een onderhoud, waarbij ook Slutsky betrokken was. De Russische trainer wordt al een tijdje gelinkt aan Vitesse en inmiddels lijkt dat steeds serieuzer te worden.

Slutsky staat volgens de Gelderlander 'hoog op de kandidatenlijst' in Arnhem. Hij is clubloos, na zijn ontslag bij Hull City dit seizoen. De Championship-club was na slechts negentien wedstrijden uitgekeken op de voormalige succestrainer van CSKA Moskou en bondscoach van Rusland.

"Wij doen geen mededelingen over de trainersvacature", verklaart Van Hintum desgevraagd. "We gaan niets bevestigen. Er zijn erg veel geruchten. Als ik die moet geloven, hadden we al vijftig coaches moeten hebben."