Nederlands talent dient zich aan bij Man United: Hoop dat ze zo doorgaan

Nederlands talent dient zich aan bij Man United: "Hoop dat ze zo doorgaan"

26-02-2018 15:55
18

Tahith Chong staat er goed op bij Manchester United. Nemanja Matic is onder de indruk van de talenten die rondlopen in de jeugdopleiding en noemt Chong.

Chong klopt steeds nadrukkelijker op de deur in Manchester en dat is ook Matic opgevallen. Hij is ook te spreken over Angel Gomes. "Het zijn goede spelers," zegt Matic tegenover The Daily Mail. "Iedere keer dat ze meetrainen, bewijzen ze dat Manchester United een mooie toekomst heeft."

Wedden

Meer odds

Chong, die werd geboren op Curaçao, bezit de Nederlandse nationaliteit. In 2016 verruilde hij de jeugdopleiding van Feyenoord voor die van Manchester United. Een goede stap, vindt Matic. "Ik herinner me dat het, toen ik zelf jong was, belangrijk voor me was om met de grootste spelers te trainen. Ik hoop dat ze zo doorgaan."

De achttienjarige Chong stond lange tijd aan de kant met een knieblessure, maar is inmiddels helemaal terug. In Manchester gaan steeds meer stemmen op dat manager José Mourinho hem een kans moet geven in de hoofdmacht. Gomes debuteerde al onder Mourinho.

Lees ook: Nederlander getipt bij Manchester United: "Hopelijk op een dag in het eerste"