'Messi wil ploeggenoten beschermen en zit niet op Griezmann te wachten'

'Messi wil ploeggenoten beschermen en zit niet op Griezmann te wachten'

27-02-2018 23:18
28

Lionel Messi zit niet op de komst van Antoine Griezmann naar FC Barcelona te wachten. Althans, dat schrijft het Spaanse medium Diario Gol dinsdag. De reden: Messi ziet het niet zitten dat hij, Ousmane Dembélé, Philippe Coutinho en Luis Suarez er een concurrent bij krijgen. 

Messi is volgens Diario Gol van mening dat de huidige aanvalslinie intact moet blijven en daar hoort geen nieuwe superster bij. Bovendien wil de Argentijn niet het risico lopen dat hij naast Javier Mascherano in de persoon van Suarez nóg een maatje kwijtraakt. Hij wil er zeker van zijn dat hij samen kan blijven spelen met de Uruguyaan en is van mening dat het trio Messi-Suarez-Coutinho samen hoort te spelen.

Griezmann wordt door Spaanse media al enige tijd in verband gebracht met een transfer naar Barcelona. Sterker nog, bijna iedere transferperiode is het raak. Maandag meldde Diario Gol dat Griezmann moet komen omdat Dembélé tot nu toe tegenvalt en de Spaanse krant Sport meldt ook dat een deal tussen Atlético Madrid en Barcelona aanstaande is.

Spaanse media reppen over een transfersom van honderd miljoen euro. De overgang van Griezmann naar Barcelona moet komende zomer gebeuren. De deal kan echter wel eerder officieel gemaakt worden.