Nieuwe kans bij FC Twente: Manier waarop dit is gebeurd, maakt me niet blij

Nieuwe kans bij FC Twente: "Manier waarop dit is gebeurd, maakt me niet blij"

28-02-2018 13:07
8

Jeroen van der Lely vindt het rot dat Hidde ter Avest dit seizoen niet meer in actie komt voor FC Twente. Afgelopen zondag liep zijn concurrent een zware enkelblessure op tijdens het uitduel met FC Utrecht. Door de absentie van Ter Avest keert bankzitter Van der Lely vrijwel zeker terug in de basis. 

"Je wilt altijd spelen, maar de manier waarop dit is gebeurd, maakt me niet blij. Hidde is mijn maatje. Ik heb de beelden van zondag nog niet teruggezien. En ik ga ze ook niet bekijken. Het zag er heel naar uit", aldus Van der Lely in gesprek met TC/Tubantia

Op zijn doorbraak in Enschede zit Van der Lely nog altijd te wachten. "Mijn eerste jaar in de basis was door alle financiële problemen en de daarbij horende onzekerheden dramatisch. Het tweede jaar was prima, en nu was ik reserve bij een degradatiekandidaat."

"Op de bank heb je de machteloosheid van een supporter. Je wilt graag helpen, maar dat kan niet. Je hebt geen invloed en controle op de dingen op het veld en dat maakt het heel lastig."