Weer tegenslag voor Seedorf in Spanje: geen doelpunt, geen overwinning

Weer tegenslag voor Seedorf in Spanje: geen doelpunt, geen overwinning

Gepubliceerd: woensdag 28 februari 2018 om 21:30wo 28-02-2018 om 21:30

Clarence Seedorf pakte vrijdag zijn eerste punt als trainer van Deportivo La Coruña, maar dat resultaat heeft hij geen goed vervolg kunnen geven. Op bezoek bij Getafe, dat nu knap achtste staat in La Liga, werd met duidelijke cijfers verloren: 3-0. 

Deportivo weet maar niet uit de gevarenzone te ontsnappen. Los Blanquiazules staan voorlaatste op de ranglijst, maar concurrenten Levante en Las Palmas zijn nog in het vizier. Een positief resultaat tegen Getafe was zeer welkom geweest, maar zo ver kwam het niet. De mannen van Seedorf leken met 0-0 de rust te halen, maar Angel Rodriguez besliste kort voor de onderbreking anders. 

Toen Eneko Boveda de thuisploeg drie minuten later met een eigen doelpunt aan een grotere voorsprong hielp, ging Deportivo toch met een kater de kleedkamer in. Een aansluitingstreffer zat er niet in voor de bezoekers, die de definitieve genadeslag in de slotfase te verwerken kregen. Jorge Molina maakte aan alle spanning een eind door van wéér een fout te profiteren en bepaalde de eindstand op 3-0.

Overige uitslagen Primera División:
Athletic Bilbao - Valencia 1-1
Malaga - Sevilla 0-1

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Seedorf het redden met Depor?

Ja
23%
Nee
77%
(2508 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws