Feyenoorder zou goed scoren op Tinder: 'Met zijn blonde lokken'

Feyenoorder zou goed scoren op Tinder: 'Met zijn blonde lokken'

01-03-2018 22:24
24

Ondanks dat de sportieve resultaten tegenvallen bij Feyenoord, kan Nicolai Jörgensen goed opschieten met zijn ploeggenoten. Feyenoord TV stelde de Deense spits een aantal persoonlijke vragen, waar hij grappige antwoorden op gaf.

Jörgensen vindt dat Brad Jones de slechtste muzieksmaak heeft van alle Feyenoord-spelers. "Het is persoonlijk dus moeilijk om te zeggen. Brad Jones luistert naar heavy metal. Dat is echt niets voor mij. Ik houd van iets rustigere muziek. Brad luistert soms naar keiharde heavy metal, waar ik niets mee heb."

Jörgensen krijgt ook de vraag wie van zijn collega's het beste zou scoren op Tinder. "Dat is een lastige. Ik moet even oppassen dat degene die ik kies ook vrijgezel is. Emil Hansson, zeker weten. Met zijn Scandinavische blonde lokken zou hij gegarandeerd veel matches krijgen op Tinder."

De spits weet ook wel wie hij mee zou nemen naar een onbewoond eiland. "Als ik een Playstation zou mogen meenemen zou ik kiezen voor Steven Berghuis of Jens Toornstra. Als we elektriciteit zouden hebben op het eiland en een Playstation zou ik kiezen voor Steven of Jens. Of misschien mijn Zweedse vriend Sam Larsson."