'We hebben 400 miljoen uitgegeven, iedereen zei dat dingen zouden veranderen'

'We hebben 400 miljoen uitgegeven, iedereen zei dat dingen zouden veranderen'

Gepubliceerd: woensdag 7 maart 2018 om 12:32wo 07-03-2018 om 12:32

Julian Draxler zit er helemaal doorheen na de Champions League-uitschakeling van Paris Saint Germain. De Duitser had gehoopt dat de Franse topclub een grotere rol van betekenis kon spelen in het miljardenbal, maar in de achtste finales was Real Madrid te sterk.

"We hebben in de zomer 400 miljoen uitgegeven en iedereen had het over hoe dingen zouden veranderen, maar we zijn er niet in geslaagd om een ronde verder te komen", zegt een teleurgestelde Draxler tegen de ZDF. "Ik ben er nog steeds van overtuigd dat dit team een hoop te geven heeft, maar je ziet in wedstrijden als deze dat er nog steeds iets mist. Dat moet ons aan het denken zetten."

Draxler is ook niet blij met de manier waarop PSG Real probeerde aan te pakken. "We speelden de bal naar voren en terug, maar zo scoor je niet. Je moet Real onder druk zetten als je 3-1 achter staat en niet de bal steeds terugspelen en hopen dat 'ie goed valt. We hadden ze vanaf het begin onder druk moeten zeggen. Dat hebben we niet gedaan, dus verdienden we het om uitgeschakeld te worden."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws