Ajax start met 'exclusief concept': champagne, biefstuk en spelers achter glas

Ajax start met 'exclusief concept': champagne, biefstuk en spelers achter glas

08-03-2018 15:21
103

Ajax heeft donderdag met een ronkende aankondiging de 'Tunnel Club' gelanceerd. Een select groepje supporters kan zich met een glas wijn vanachter een glazen wand vergapen aan de spelers, die zich opmaken voor de wedstrijd.

Ajax meldt dat het als eerste club in Nederland 'de exclusieve Tunnel Club' lanceert. Het concept is overgewaaid uit Engeland. Manchester City biedt bijvoorbeeld een vergelijkbaar arrangement aan. Zogeheten Tunnel Club-members kunnen van een luxe diner genieten, terwijl ze vanachter het glas de spelerstunnel inkijken.

Voor de wedstrijd staan er 'culinaire hoogstandjes' op het menu en zorgen Ajax-prominenten voor bijzondere verhalen en voorbeschouwingen. Na afloop is er een nabeschouwing met de beste Ajacied van de wedstrijd. In de bijbehorende video is algemeen directeur Edwin van der Sar te zien die een glas wijn inschenkt.

"Dit wordt ons meest exclusieve concept, waarbij de inrichting, hospitality en de algehele beleving van het allerhoogste niveau zullen zijn", licht commercieel directeur Menno Geelen van Ajax toe. "Bij Ajax zijn wij telkens op zoek naar manieren om ons aanbod."