Beul van dienst niet naar de top: 'Ik ben al 27 jaar, een oude speler'

Beul van dienst niet naar de top: 'Ik ben al 27 jaar, een oude speler'

09-03-2018 18:55
11

Tijdens de afgelopen maand was Bryan Linssen goed op dreef. Zowel tegen Feyenoord als Ajax wist hij te scoren. Toch beseft de buitenspeler van Vitesse dat dat waarschijnlijk te weinig is om zich in de kijker van de Nederlandse topclubs te spelen.

Belangrijk was Linssen tegen de topclubs, maar hij begrijpt dat ze in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven niet op hem zitten te wachten. "Ik ben met 27 jaar eigenlijk al een oude speler in Nederland", grapt Linssen bij Omroep Gelderland."Bij die clubs scouten ze vooral jonge talenten", is hij realistisch.

Linssen ligt in Arnhem nog tot 2020 onder contract. Toch staat hij niet weigerachtig tegenover een transfer. Er is evenwel geen haast bij. "Ik sta zeker open voor het buitenland. Een ander gebied en land proeven, kijken hoe de mentaliteit daar is."

"Als voetballer heb je nu éénmaal sneller die kans dan bij een gewone baan. Ik zou er zeker over nadenken. Maar het hoeft niet direct deze zomer hoor. Daarvoor heb ik het te goed naar mijn zin bij Vitesse."