Feyenoord zwijnt: Keuze van de scheidsrechter viel goed uit

Feyenoord zwijnt: "Keuze van de scheidsrechter viel goed uit"

11-03-2018 19:14
48

Feyenoord kwam na twee nederlagen eindelijk weer eens tot winst en daar is trainer Giovanni van Bronckhorst zeer content mee. De wedstrijd tegen AZ (2-1) had echter heel anders kunnen verlopen, als scheidsrechter Dennis Higler de bezoekers een strafschop had toegekend voor een handsbal van Jan-Arie van der Heijden.

"Het is een beetje onduidelijk wanneer het nu wel een penalty is en wanneer niet", zegt Van Bronckhorst tegenover FOX Sports over die situatie. "We hebben weer heel veel situaties gezien dit weekend; handsbal of niet? Penalty of niet? Uiteindelijk is het aan de scheidsrechter om daar een keuze in te maken en die kwam ons natuurlijk goed uit."

Feyenoord ging fris van start tegen AZ. De Alkmaarders werden bij vlagen met de rug tegen de muur gezet. Dat lukt de laatste tijd echter vaker niet dan wel. "Dat is iets waar we het over gehad hebben", zegt Van Bronckhorst. "Als we zo beginnen als vandaag, dat zit je er gelijk lekker in. We hebben soms moeite om echt in de wedstrijd te komen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie