Sevilla-supersub velt Manchester United: verrassende Europese uitschakeling

13-03-2018 22:37
64

Manchester United is dinsdagavond tegen een verrassende uitschakeling in de Champions League aangelopen. The Mancunians hadden in de heenwedstrijd tegen Sevilla met 0-0 gelijkgespeeld, maar liepen op het eigen Old Trafford tegen een nederlaag aan.

Voor rust viel er nauwelijks iets te beleven in Manchester. De grootste kans van de eerste helft was voor Marouane Fellaini, die echter Sevilla-doelman Sergio Rico op zijn weg vond. De wedstrijd kabbelde voort totdat Wissam Ben Yedder een kwartier voor tijd mocht invallen.

De Franse spits had na vijf minuten al tweemaal het net gevonden. Eerst verschalkte hij doelman David de Gea met een droge knal. Even later frommelde hij na een corner de 0-2 binnen. Romelu Lukaku zorgde nog voor de aansluitingstreffer, die echter veel te laat kwam voor The Red Devils.